Kierrätystapahtumat

Kuteet kiertoon Vallilan kirjastossa.

Vallilan kirjasto on kaunis ja valoisa. Siellä on hyvin tilaa myös vaatteiden kierrätys- ja tuunaustapahtumalle. Koska yhteistyö kirjaston kanssa sujuu niin hyvin, Anarkistimarttojen Kuteet kiertoon -tapahtuma toteutetaan kahdesti vuodessa.

Vaatteiden vaihtamisen lisäksi tai sijasta voi korjailla omiaan. Korjailuun ja tuunaukseen saa kädestä pitäen ohjausta, ja ompelukonetta pääsee ajamaan ohjatusti. Sitä paitsi, näissä tapahtumissa kaikilla tuntuu olevan mukavaa.

2018

15.9. Kupit ja kapustat kiertoon - Marttailuviikon tapahtuma klo 12-16 Ruohonjuuren Kampin myymälän edustalla. Onnistunut tapahtuma, toistetaan varmaan kuluvana vuonna 2019.

2017

22.4. Kuteet kiertoon -vaatteidenvaihtotapahtuma klo 12-15 Ruohonjuuren Kampin myymälän edustalla, Salomonkatu 5. Tuo tullessas ja vie mennessäs - meiningillä edelleen.

2016

19.11. Vaatteiden vaihto- ja korjauspajatapahtuma, mukana myös joulukoristeita, Vallilan kirjasto

15.10. Kuteet kiertoon -vaatteidenvaihtotapahtuma klo 12-15 Ruohonjuuren Kampin myymälän edustalla, Salomonkatu 5. Tuo tullessas ja vie mennessäs - meiningillä mennään. Myös käytetyt kävelysauvat tervetulleita lahjoitettavaksi eteenpäin Monika-Naisten kautta maahanmuuttajanaisille.

7.5. Kuteet laitettiin taas kiertoon, Vallilan kirjasto.

2015

14.11. Vaatteidenvaihtotapahtuma, Vallilan kirjasto.

9.5. Ensimmäinen Vaatteidenvaihtotapahtuma Vallilan kirjasto.