Yhteystiedot

Anarkistimartat ry


Hallituksen jäsenet tavoitat sähköpostitse osoitteesta: anarkistimartat@gmail.com

Seuraa meitä eri sosiaalisen median kanavissa:

Facebook: https://www.facebook.com/anarkistimartat/

Twitter: https://twitter.com/@anarkistimartat

Instagram: https://www.instagram.com/anarkistimartat

 

 

Anarkistimartat ottaa toimintansa tukemiseksi vastaan rahalahjoituksia. Toimimme vapaaehtoisvoimin, joten kaikki lahjoitukset menevät toimintakuluihin ja hyväntekeväisyyskohteisiin.

Tilinumeromme on Anarkistimartat ry. OmaSP FI81 4108 0010 3505 70

 

Hallitustyöskentely

Anarkistimarttojen hallituksessa on tällä hetkellä kahdeksan jäsentä sekä puheenjohtaja.

Hallituksen puheenjohtaja valitaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan ja ja hallituksen jäsenet valitaan tehtäväänsä kahdeksi vuodeksi siten, että puolet kerrallaan on erovuorossa. Hallituksen valinta tehdään joka vuosi aina vuosikokouksessa joka pidetään yleensä helmikuun loppuun mennessä.

Hallitus kokoustaa noin joka toinen kuukausi
Tarvittaessa puheenjohtaja kopauttaa kauhalla pöytään saadakseen porukat hiljaisiksi ;)

Hallitus 2019

Marianne Ahola, rahastonhoitaja, kotisivujen ja some-kanavien ylläpitäjä. "Mottoni: tunne rajasi - tee parhaasi. Koiraihminen ja eläinrakas"
Elina Haarma, kulttuurikerhon vetäjä, kotisivujen ja some-kanavien ylläpitäjä. "It always seems impossible until it's done." - Nelson Mandela
Tiina Kananen, tilastointivastaava, kulttuurikerhon vetäjä, kotisivujen ja some-kanavien ylläpitäjä. "Eniten kiinnostaa kaikki, vähiten urheilu. Harrastan ulkoilua, kuvanveistoa, piirtämistä, kissaani ja koiraani."
Kaisu Lehti-Rajaniemi, puheenjohtaja, tietosuoja-asiat, kotisivujen ja some-kanavien ylläpitäjä. "Lapsiperhearjessa haaveilee ajasta neulekoneen käytön opetteluun."
Suvi Pärnänen, varapuheenjohtaja, viestintävastaava, veriryhmän vetäjä, kotisivujen ja some-kanavien ylläpitäjä. "Haluan vain elää rauhassa, kasvattaa perunoita ja unelmoida" - Muumipeikko
Tarja Suksi, kokoussihteeri, tilastointivastaava, kotisivujen ja FB-ryhmän ylläpitäjä. "Utelias, kiinnostunut ja usein ihan innostunut ihmisistä, asioista ja ilmiöistä."
Hanna Karkku, kotisivujen ja some-kanavien ylläpitäjä.
Kaisa Rekola, jäsensihteeri, kotisivujen ja some-kanavien ylläpitäjä.