Petankkiklubi

Petankkia pelataan  kesällä pihoilla ja puistoissa ja talvella petankkihallilla.

Petankkiklubia luotsaa Aura Matikainen.

Omia varusteita tai aiempaa kokemusta ei tarvita, tule mukaan vain. Saatat hyvinkin löytää itsestäsi petankistin. ;-) Näin on jo useammallekin käynyt. Pelit pelataan aina oikeilla kilpailusäännöillä ja silloinhan petankki vasta hauskaa onkin kun sen ottaa hymyssä suin vakavasti.

Kokoonnumme noin kerran tai pari kuukaudessa Pasilassa Helsinki Pétanque ry:n petankkihallilla, Veturitallinkuja 34. Siellä on mahdollisuus pelata vielä alkusyksyn aikana ulkokentällä, joka toimii  Veturitallit ravintolan petankkibaarina. Syyskauden pelit aloitamme to 18.8. klo 17.30 - 19.30. Pelit onnistuvat, jos min. neljä henkilöä on pelaamassa.

Syyskuun pelipäivänä on to 8.9. klo 17.30 - 19.30.

Muista ilmoittautua anarkistimartat@gmail.com jotta voidaan ilmoittaa mahdollisista muutoksista. Pelimaksu on 10 €/kerta. Maksu maksetaan paikan päällä.

Tervetuloa mukaan!