Hallitus

Anarkistimarttojen hallituksessa on nyt 10 jäsentä sekä puheenjohtaja. Hallituksen puheenjohtaja valitaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan ja hallituksen jäsenet valitaan tehtäväänsä kahdeksi vuodeksi siten, että puolet kerrallaan on erovuorossa. Hallituksen valinta tehdään joka vuosi aina vuosikokouksessa, joka pidetään maaliskuun loppuun mennessä.

Tämän vuoden vuosikokouksen jälkeen Marianne Ahola jatkaa taloudenhoitajana, etäyhteysvastaava Hanna Karkku toimii etäkokousten ja -tapahtumien kokoonkutsujana, Heleena Karrus jatkaa tapahtumien tekijänä, Sanna Suvisalmi aloitti varapuheenjohtajana, Sari Valtanen jatkaa jäsensihteerinä ja Tanja Wiberg toiminnantilastoijana. Tarja jatkaa pj:nä.

Hallitukseen tuli neljä uutta: Henna Hautakangas, Paula Launonen, Päivi Nummenranta ja Maaria Tukiainen. Henna vastaa ympäristöasioista, Maaria on uusi sihteeri, Paula kehittää meille kiinnostavia tapahtumia ja Päivi lähettää jäsenkirjeet.Hallitus kokoustaa lähes kuukausittain, näinä aikoina etäillen

Hallitus 2020

Anarkistimarttojen hallitukseen kuuluvat (aakkosjärjestyksessä sukunimen mukaan): Marianne Ahola (taloudenhoitaja), Sanna Ahonen, Hanna Karkku (varapj), Kaisa Rekola, Leena-Maija Sipponen, Tarja Suksi (pj), Sanna Suvisalmi (sihteeri) ja Sari Valtanen (jäsensihteeri).

Tarvittaessa puheenjohtaja kopauttaa kauhalla pöytään saadakseen porukat hiljaisiksi ;)