Hallitus

Anarkistimarttojen hallituksessa on tällä hetkellä kahdeksan jäsentä sekä puheenjohtaja.

Hallituksen puheenjohtaja valitaan kahdeksi vuodeksi kerrallaan ja ja hallituksen jäsenet valitaan tehtäväänsä kahdeksi vuodeksi siten, että puolet kerrallaan on erovuorossa. Hallituksen valinta tehdään joka vuosi aina vuosikokouksessa joka pidetään maaliskuun loppuun mennessä.

Hallitus kokoustaa lähes kuukausittain, näinä aikoina etäillen

Hallitus 2020

Anarkistimarttojen hallitukseen kuuluvat (aakkosjärjestyksessä sukunimen mukaan): Marianne Ahola (taloudenhoitaja), Sanna Ahonen, Hanna Karkku (varapj), Kaisa Rekola, Leena-Maija Sipponen, Tarja Suksi (pj), Sanna Suvisalmi (sihteeri) ja Sari Valtanen (jäsensihteeri).

Tarvittaessa puheenjohtaja kopauttaa kauhalla pöytään saadakseen porukat hiljaisiksi ;)