BRECHTIÄ JOKANAISELLE

Hei teatterissa käyntiä on toivottu. Nyt on varattu 15 lippua su 6.11. klo 15:n näytökseen. Esitys on Sirpa KÄHKÖSEN käsikirjoittama ja Taru MÄKELÄN ohjaama uutuusnäytelmä BRECHTIÄ JOKANAISELLE. 

Ilmoittaudu pikaisesti, sillä varaukset tulee vahvistaa 25.9. mennessä. Voit ottaa myös siippasi/kaverisi mukaan (mutta yhdistyksen tarjoamat juomat tilataan vain jäsenille).

Kerro ilmoittautuessasi, oletko opiskelija (25 eur) tai eläkeläinen (32 eur), koska liput ovat eri hintaisia. Jos saamme kokoon 10 peruslippulaista (38 eur), saadaan niistä lipuista 10 % alennusta myös. Yhdistys tarjoaa jäsenosallistujille juoman väliajalla tai esityksen jälkeen (päätetään tarkemmin myöhemmin).

Kirjailija ja aikansa kuuluisin kommunisti Bertolt Brecht seurueineen saapui Suomeen 1940 paeten natseja (mukanaan niin rakastajansa Grete Steffin, vaimonsa Helene Weigel kuin lapsensakin).

Teos pureutuu ankarasti ihmissuhteiden vinoihin rakenteisiin suurten vainojen aikaan ja nostaa esiin naiset suurmiehen varjosta. Brecht seurueineen oli Suomessa vuoden Hella Wuolijoen ja muiden vasemmistolaisnaisten auttamana. Teos nostaa esiin naisia suurmiehen varjosta (mm. Hella Wuolijoki ja Elvi Sinervo). Esityksessä käsitellään niin rakkautta ja ihmissuhteita kuin pakolaisuutta.

Täältä löydätte lisätietoa Brechtiä jokanaiselle -näytelmästä.

www.kapsakki.fi

Rooleissa: Johannes Korpijaakko, Katariina Lantto, Petriikka Pohjanheimo, Reetta Ristimäki, Hanna Vahtikari ja Marko Puro. Konseptisuunnittelu – Reetta Ristimäki

Sävellys ja sovitus – Marko Puro

Sävellys – Selma Savolainen

Valo- ja videosuunnittelu – Pietu Pietiäinen

Äänisuunnittelu: Max Marshall

Puku- ja lavastesuunnittelu Riitta Röpelinen.