Itämeri-ilta ja Satakolkyt-hankkeen päättäjäiset Mustikkamaalla

  • to 25.8.2022 klo 17
  • Mustikkamaan uimaranta ja kesäteatteri (19.30 alkaen)

Anarkistimarttojen kummiranta on ollut osa SATAKOLKYT-hanketta, jonka päättymistä juhlistetaan Itämeripäivänä. Ulkoilmatapahtuma on kaikille avoin, myös niille, joilla siivoustalkoisiin osallistuminen on toistaiseksi jäänyt ajatuksen asteelle. Alla lisätietoa tapahtumasta ja ohjelmasta. Nähdään siellä!

OHJELMA
Klo 17-19, Mustikkamaan uimaranta
Keräämme roskia rannalta rannansiivoustalkoissa yhdessä Luonto-Liiton Muoviton meri -kampanjan ja Nordic Ocean Watchin kanssa. Rannalla voi myös vaikka oppia tekemään itse Itämeri-ystävällistä luonnonkosmetiikkaa.

Klo 19.30 alk. Mustikkamaan kesäteatterilla
19.30-20.30: Paneelikeskustelu ympäristövaikuttamisesta ja -aktivismista.
20.45 ulkoilmaelokuvanäytäntö
Suomalainen lyhytelokuva Kapinalliset (2022), 29 min.
Dokumenttielokuva Piemonten tryffelinmetsästäjät (2021), 1h 24 min

Tapahtuman ajan herkkuja voi ostaa nuorten pitämän Mustikkamaan kesäkahvilan pop-up kahvilasta. Mukaan kannattaa ottaa lämmintä vaatetta ja käteistä/Mobile Pay kahvilaherkkuja varten. 

SATAKOLKYT-hankkeen lisäksi tapahtumassa mukana Helsingin kaupungin nuorisopalvelut, Pääkaupunkiseudun 4H-yhdistys, Pop Up Kino Helsinki, Luonto-Liiton Itämeriryhmä ja Nordic Ocean Watch. SATAKOLKYT-hankkeen taustalla on Helsingin kaupungin nuorisopalvelut, Pääkaupunkiseudun partiolaiset, Helsingin 4H-yhdistys, Helsingin Vihreät Nuoret ja Helsingin NNKY.

Lisätietoa tapahtumasta, elokuvista, saavutettavuudesta ja saapumisohjeet löytyvät tapahtuman Facebook-sivulta: https://fb.me/e/3vxIKvvsY

Vaikka SATAKOLKYT-hanke päättyy, talkootoiminta ei ole loppumassa. Roskapihtejä on jatkossakin lainattavissa helsinkiläisistä kirjastoista. Myös interaktiivinen siivouskartta löytyy toistaiseksi tutusta paikasta osoitteesta satakolkyt.fi. Kartan mahdollisesta uudesta sijainnista tiedotetaan myöhemmin.