Itämeren iltarastit ja Kummirannan siivous

  • to 26.8.2021 klo 1820
  • Kivinokka, Kulosaari

Itämeripäivänä Helsyn retkiryhmä ja Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piirin Itämeri-ryhmä järjestävät  koko perheen toiminnallisen tapahtuman Helsingin Kivinokassa.

Anarkistimartat ovat mukana tapahtumassa.

Tarjolla on rastien bongausta (ei vaadi suunnistustaitoja). Niillä pääset tutkimaan ihmeellisiä leviä, testaamaan oletko vastuullinen retkeilijä sekä lähettämään taideterveiset merelle.

Lisäksi voi pelata rantabingoa, osallistua Anarkistimarttojen kummirannan siivoukseen tai vain nauttia rantaluonnosta. Meren äärellä kun ollaan, voi pulahtaa myös uimaan Kivinokan uimarannalla, jonka kioski palvelee ainakin kello 19 saakka.

Säävaraus: pienestä sateesta ei ole haittaa, mutta rankkasateen tai syysmyrskyn sattuessa joudumme perumaan tapahtuman. Koronatilanteen ja säävarauksen vuoksi toivomme ennakkoilmoittautumisia tapahtumaan.

Tutustu tapahtumaan tarkemmin ja ILMOITTAUDU tämän linkin kautta https://www.sll.fi/helsinki/tapahtuma/itameren-iltarastit/

Itämeripäivä on John Nurmisen Säätiön käynnistämä ja koordinoima teemapäivä, joka juhlistaa meren monimuotoisuutta ja mittaamatonta arvoa. Tavoitteena on nostaa esille tärkeitä merellisiä aiheita ja innostaa tekemään konkreettisia tekoja Itämeren hyväksi. Juhlinnan lisäksi halutaan jakaa tietoa meren luonnosta, kulttuurista ja historiasta. https://itameripaiva.fi/

Jos taas sinua kiinnostaa ja haluaisit jotenkin olla avuksi tapahtumassa, 

ilmoittaudu anarkistimartat@gmail.com

Voit myös poimia roskia normitapaan, jos teet mieluummin sitä.

Kuvakollaasi on Kivinokan Kummirannan siivoustalkoista.