Positiivisesti kurittomat ristipistotAika: 7.3.2019 klo 17:30 - 20:00
Paikka: Itä-Pasila

Radikaalien ristipistojen vanavedessä Anarkistimartat ottavat haltuun positiivisesti kurittomat ristipistot. Harjoitellaan yhdessä ristipistojen perusteet ja aloitetaan kirjomaan positiivisesti kuritonta huoneentaulua. 

Tilaisuudessa on kirjojille materiaalit: aidakangasta, kirjontalankoja ja neulat. Jos sinulla on oma kirjontakehys, niin se kannattaa ottaa mukaan. Tarjolla on myös pientä välipalaa - jos nyt pistojen lomassa malttaa hetkeksi pysähtyä.

Etukäteen kannattaa miettiä minkä tekstin mahdollisesti haluaisi kirjoa.  Työmäärä kasvaa kirjaimien lukumäärän myötä, joten kiteytetty ajatus toimii pitkää värssyä paremmin. Ajatuksena on tehdä 10x15 cm kokoiseen kehysaukkoon mahtuva työ. Pinterestistä löytyy ihania ideoita! Ja toki Radikaalit ristipistot -sivuun kannattaa tutustua myös.

Ristipistoillan hinta on anarkistimartoille 10 €, sisältäen kirjontatarvikkeet ja välipalan. Ei (vielä) jäsenille hinta on 15 €. Ristipistoilta maksetaan Anarkistimarttojen tilille OmaSP FI81 4108 0010 3505 70 viimeistään 4.3.2019. Kirjoita viestikenttään: Ristipistoilta / oma nimesi.

Ilmoittaudu ristipistoiltaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: anarkistimartat@gmail.com. Ilmoita nimesi ja puhelinnumerosi. 

Positiivisesti kurittomat ristipistot syntyvät Itä-Pasilassa, lähellä väliaikaista asemaa. Ristipistoillan vetäjänä toimii Kaisu Lehti-Rajaniemi. Tervetuloa!