PERUTTU - Neulotaan kaksi villasukkaa kerrallaan


Aika: 4.11.2019 klo 17:30

VALITETTAVASTI KAKSI SUKKAA KERRALLAAN -NEULEILTA JOUDUTAAN SIIRTÄMÄÄN SAIRASTUMISEN VUOKSI TOISEEN AJANKOHTAAN. Uusi päivä ja aika  ilmoitetaan mahdollisimman pian Anarkistimarttojen nettisivujen tapahtumat-osiossa. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään tietoa myös sähköpostiin. 

___________________________________________________________

Magic loop -tekniikassa neulotaan kaksi villasukkaa samalla kertaa. Ei enää parittomia villasukkia! Eikä enää tarvitse laskea ja miettiä miten ensimmäisen sukan neuloi. Tule testaamaan ihastutko tähän tekniikkaan.

Tarvitset mukaasi kaksi villalankakerää ja langalle sopivan paksuisen pyöröpuikon. Pyöröpuikon pituus tulisi olla 100cm.  Neulomme harjoitussukkia, jotta tekniikka selkiytyy. Lankakerät  voivat olla eri värisetkin, mikä helpottaa hahmottamaan neulomisjärjestystä. 

Kahdet sukat kerrallaan neulotaan Oodissa, ryhmätyötila 8. Tila on varattu kello 20.30 asti.

Tilaisuus on vain anarkistimarttojen jäsenille ja osallistujille ilmainen. Yhdistys tarjoaa osallistujille kahvit/teet ja pullat neulomisen lomassa.

Ilmoittaudu tilaisuuteen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: anarkistimartat@gmail.com. Ilmoita viestissä nimesi ja puhelinnumerosi. Mukaan mahtuu 12 anarkistimarttaa. (Jos joudut perumaan osallistumisesi, niin ilmoitathan myös siitä hyvissä ajoin osoitteeseen anarkistimartat@gmail.com.)

Magic loop -tekniikkaa opettaa Kaisu Lehti-Rajaniemi. Tervetuloa!