VeriRyhmä

Ojenna kätesi elämälle.

Anarkistimarttojen oma VeriRyhmä kokoontuu noin neljä kertaa vuodessa luovuttamaan verta ja ojentamaan ison käden elämälle!

Lisätietoja: anarkistimartat@gmail.com

 

 

 

 

 

Mikä? Anarkistimarttojen VeriRyhmä on porukka joka säännöllisin väliajoin kokoontuu yhteen luovuttamaan verta.

Miksi? Jokainen arkipäivä tarvitaan lähes tuhat verenluovuttajaa, jotta kaikki potilaat, olivatpa sitten keskoslapsia, leikkauspotilaita, syöpää sairastavia tai onnettomuusuhreja, saavat tarvitsemansa verivalmisteet.  Veren luovuttaminen on helppo ja nopea tapa saada itselle iloinen mieli. Tervetuloa hengenpelastajaksi!

Miten? VeriRyhmän toimintaan voi osallistua käymällä luovuttamassa verta joko ryhmän mukana tai itsenäisesti milloin tahansa. Muista aina ilmoittautuessasi kertoa Veripalvelun henkilökunnalle että kuulut Anarkistimarttojen VeriRyhmään. Jokainen  käyntikerta rekisteröidään ja aktiivinen ryhmä palkitaan kunniakirjalla ja maininnalla Veripalvelun Hall of Famessa.

Milloin? Verta saa luovuttaa kolme, neljä kertaa vuodessa joten tapaamme noin kolmen kuukauden välein. Seuraava yhteinen veriryhmän tapaaminen löytyy Tapahtuma-kalenterista. Tulevasta käynnistä kerrotaan myös jäsenille lähetettävässä kuukausittaisessa jäsenkirjeessä sekä FB-sivuillamme.

Missä? Yhteiset tapaamiset järjestetään Veripalvelun Sanomatalon veripalvelutoimistossa (Töölönlahdenkatu 2, 2. krs). Itsenäisesti voi  käydä missä tahansa Veripalvelun paikallisessa tai liikkuvassa toimipisteessä. Katso itsellesi sopiva paikka täältä.

Ensikertaa luovuttamassa? Luovuttamaan tulemista ei kannata jännittää. Veripalvelun osaava henkilökunta ja oma  mukava ryhmä ovat tukenasi. Veripalvelun nettisivuilta löydät tarkempia tietoja siitä miten verta luovutetaan ja voit katsoa myös videon mitä luovutuksessa tapahtuu.

Voinko luovuttaa? Ennen luovutusta kannattaa käydä tekemässä Veripalvelun sivuilla Sovinko luovuttajaksi -testi.

Käyntikerrat

2017

28.9

28.6

29.3

 

2016

28.12

28.9

20.6

19.3

 

2015

16.12

 

Woop, woop! Hyvä me!!
Verta luovutetaan vaikka molemmista käsistä :)
Heitettiin pötkölleen.
Näin toimitaan Veripalvelussa.