Tule tutustumaan flamencoon!

Tervetuloa kokeilemaan flamencoa!

Ystävänpäivän aattona flamencoryhmä Megafon pyörittää Anarkistimarttoja flamencon tahtiin Aleksanterin teatterissa. 

Tämä Megafonin viikkotunti on Anarkistimartoille räätälöity, ja sen aikana saamme taustatietoa lajista ja harjoittelemme perusliikkeitä. "Pidämme  mukautetun tunnin, johon ympätään puhuttua tietoa sekä peruskoputukset, käsiliikkeet, vartalonkäyttöä. Asennehan Anarkistimartoilla on jo kohdallaan!"

HUOM! Kokoonnutaan jo viimeistään varttia vaille, jotta tunti pääsee alkamaan ajallaan. Meillä ei ole pukuhuonetta käytössä, joten pukeudu jo valmiiksi sopivaan asuun (tai ainakin vaatteeseen, jonka voit vaihtaa käytävällä).

Tilaisuus on osallistujille maksuton. Mukaan mahtuu enintään 10 osallistujaa, joten ilmoittaudu heti: anarkistimartat@gmail.com

Mukaan tarvitset tukevat, mielellään kopisevat kengät joissa on puhtaat pohjat, sekä leveähelmaisen, mahdollisimman pitkän hameen. Mutta ellei näitä ei löydy, niin paljain jaloin verkkareissakin onnistuu kaikki muu paitsi koputukset.

Tästä linkistä pääset katsomaan traileria teoksesta, jonka Megafon esitti Lontoossa:

https://www.youtube.com/watch?v=CwQBgviqnf4

Flamencoryhmä Megafon edistää kehitysvammaisten oikeuksia ja tasavertaisuusperiaatteita suomalaisessa yhteiskunnassa.

Blue Flamenco on vuonna 1999 perustettu taiteen perusopetusoikeuden omaava kehitysvammaisten flamencotanssikoulu, jossa on korkeatasoinen, tavoitteellinen ja monipuolinen opetus – ja johon on kuitenkin matala kynnys tulla. Koulun ilmapiiri on kaiken vaativuuden keskellä salliva, suvaitsevainen ja uusille vaikutuksille avoin. 

Kuva: Pixabay CC0