Itämeren iltarastit Lapinlahden sairaalan alueella

Anarkistimartat ovat taas mukana Helsyn ja Suomen luonnonsuojeluliiton Uudenmaan piirin Itämeripäivän tapahtumassa. Tapahtumapaikka on  Lapinlahden sairaala ympäristöineen. Ilmoittaudu anarkistimartat@gmail.com jos pääset mukaan tapahtumaan esim. "sisäänheittäjäksi" tai esittelemään, miten roskasiivous meiltä martoilta käy. ;=) Ainakin Henna, Maaria ja Tarja ovat mukana.

Itämeren iltarasteille kannattaa muutenkin tulla: pääset tutkimaan leviä ja vesihyönteisiä, opettelemaan rannalta havaittavia lintuja kuten lokkeja ja vesilintuja, tutkimaan rantaveden ötököitä, askartelemaan järviruo’on korsista sekä tutustumaan haitallisin vieraslajeihin infopisteellä. Suunnistustaitoja ei näillä rasteilla tarvita. ;=)

Iltarastien aikaan järjestetään myös Lapinlahden sairaala-alueelle historiakierroksia, joilla kuulet luonnon ja meren tärkeydestä meille ihmisille. Lisäksi voit osallistua ohjatulle, hyvinvointia tukevalle aistikävelylle upeissa maisemissa. Lapinlahden Lähteellä on tarjolla samaan aikaan myös muuta mukavaa oheistoimintaa. Tervetuloa koko ajaksi tai vain piipahtamaan! Infopiste löytyy Lapinlahden Lähteen sisäpihalta. Tarkka ohjelma-aikataulu julkaistaan myöhemmin

Tapahtumassa voit halutessasi esim. esitellä roskapihtien käyttöä rannan siivoukseen tai vain nauttia itseksesi rantaluonnosta. Luonnollisesti tapahtumassa on myös iltapulahdus (klo 18).
Paikalla on joitakin ruokakioskeja tai voit ottaa omat eväät mukaan.

Säävaraus! Rankkasateen tai syysmyrskyn sattuessa tapahtuma perutaan.