ANARKISTIMARTTA MUKANA TAPAHTUMASSA: URF - Uuden ajan rakentamisen festivaali: Ekologinen pyykinpesu -työpaja ja roskakävely-demot

Anarkistimartat ovat mukana Keravan kaupungin URF - Uuden ajan rakentamisen festivaalilla torstai-iltapäivällä 1.8. 

Ympäristömarttamme, ympäristöneuvoja Henna opastaa ekologiseen pyykinpesuun ja ohjaa non-stop työpajassa tekemään testierän pyykinpesujauhetta mukaan. 

Hanna ja Sini demoavat roskien keruun leppoisan hyödyllistä harrastusta ja jokainen pääsee halutessaan testaamaan roskapihtien käyttöä. 

URF on Kerava 100 juhlavuoden päätapahtuma ja kaupunkifestivaali kestää yli kaksi viikkoa Martanpäivästä (26.7.) Lahjanpäivään (7.8.).  Kannattaa tutustua ohjelmaan www.urf.fi/ohjelma/ilmaisohjelma/torstai-1-8/alueohjelma-1-8/ ja muu ohjelma urf.fi

Keravan kaupungin järjestämä tapahtuma tarjoaa puitteet kestävän elämän kokeiluihin antaen ideoita ja ratkaisumalleja tulevaisuuden asumiseen. Tarjolla on visioita uuden ajan kestävästä rakentamisesta, asumisesta, elämäntavasta ja siitä, miten se käytännössä onnistuu. Järjestäjät kutsuvat yleisöä inspiroitumaan, kohtaamaan ja keskustelemaan! 

Tapahtumiin on vapaa pääsy, pois lukien iltakonsertit.