Kävele naiselle ammatti -tapahtuma

Aika: 15.9.2019 klo 11:00 - 15:00
Paikka: Töölönlahti, Helsinki

Anarkistimartat ovat taas mukana, kun Töölönlahdella kävellään kehitysmaiden naisten hyväksi.  TULE SINÄKIN MUKAAN! Naisten Pankin suurin varainkeruutapahtuma Kävele Naiselle Ammatti järjestetään tänä vuonna jo 10. kertaa ja sen kunniaksi Anarkistimartat ry maksaa 10 tapahtumaan ensimmäiseksi ilmoittautuneen Anarkistimartan osallistumismaksusta puolet (palautuksena kuittia/kuvakaappausta vastaan).

Valtakunnallisen tapahtuman avulla kerätään lahjoituksia, joilla tuetaan merkittävällä tavalla kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä. Yhden Ammatin arvo on 30 €, jonka avulla yksi nainen kehitysmaassa pääsee oman toimeentulon alkuun. Ilmoittautumisen yhteydessä voit lahjoittaa vapaavalintaisen summan!

Kokoontuminen Musiikkitalolla, Mannerheimintie 13 klo 11.00. Sovitaan Anarkistimarttojen kanssa vielä tarkempi tapaamispaikka.

Lenkille Töölönlahden ympäristöön startataan Marco Bjurströmin ohjaamalla alkuveryttelyllä.

Tapahtuman avulla kerätyt varat käytetään luotettavasti ja tehokkaasti Naisten Pankin työhön Afrikassa, Aasiassa ja Lähi-idässä. Naisten työllistymisellä on merkittäviä vaikutuksia koko perheen hyvinvoinnille – naiset pääsevät osaksi päätöksentekoa, koko perheen ravitsemus- ja terveystilanne parantuu, lasten koulunkäynti lisääntyy ja asuinolot kohentuvat. Kiitos, että sinä olet mukana tekemässä tätä tärkeää työtä!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen:
https://www.naistenpankki.fi/tule-mukaan/kavele-naiselle-ammatti-2019/
 

https://www.naistenpankki.fi/tule-mukaan/kavele-naiselle-ammatti-2019/?gclid=CjwKCAjwqNnqBRATEiwAkHm2BOTU-8WdJGpWSbyQzMnqJ2ydaj0cwN60HnBEmyrBmuI-1uW0AFJXbBoCLRcQAvD_BwE