Opastettu kierros Amos Rexissä

Aika: 14.3.2019 klo 18:30 - 19:30
Paikka: Amos Rex, Mannerheimintie 22-24 (tapaaminen Lasipalatsinaukiolla)

Tule tutustumaan Amos Rexin taidemuseoon ja belgialaisen surrealistin, taidemaalari René Magritten (1898-1967) ensimmäiseen näyttelyyn Suomessa torstaina 14.3. kello 18.15. 

Näyttelyn opastettu kierros alkaa kello 18.30, mutta paikalla tulisi olla 15 minuuttia ennen kierroksen alkua. Opastettu kierros kestää noin 45 minuuttia, jonka jälkeen näyttelyssä voi vielä halutessaan kierrellä.

Tapaamme kello 18.15 Lasipalatsinaukion puolella eli Mannerheimintien puolelta katsottuna Lasipalatsin takana. Sieltä siirrymme suoraan alakertaan ryhmille tarkoitetulle kassapisteelle. Tulethan ajoissa paikalle!

Mukaan mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Ilmoittaudu lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: anarkistimartat@gmail.com. Mainitse ilmoittautumisessa tapahtuma, nimesi ja puhelinnumerosi. Jos joudut perumaan ilmoittautumisesi, niin ilmoitathan siitä hyvissä ajoin, jotta voimme antaa paikan eteenpäin.

Opastettu kierros on anarkistimarttojen jäsenille ilmainen, mutta pääsymaksu näyttelyyn maksetaan itse. Jos kukkarosta löytyy  museokortti, niin silloin pääsymaksukin on tuttuun tapaan 0 €.

Lipun hinta: 15 €

Alennettu hinta: 10 €
Eläkeläiset, opettajat OAJ -kortilla, varusmiehet, siviilipalvelusmiehet.

Opiskelijat, työttömät ja alle 30-vuotiaat: 5 €
Alennus näyttämällä voimassa oleva opiskelijakortti tai opiskelijatodistus, henkilökortti tai työttömyystodistus.

Alle 18-vuotiaat: 0 €

Muut: 0 €
Museokortti, Helsinki Card, henkilökohtaiset avustajat, tuntia valmistelevat opettajat (voimassa oleva ryhmävaraus).

Lue lisää Amos Rexistä ja näyttelystä tästä