Anarkistimarttojen mukipaja
Aika: 28.2.2019 klo 17:30 - 20:00
Paikka: Itä-Pasila, Helsinki

Mitä olisikaan anarkistimartta ilman omaa nimikkomukia! Kuvioi ja koristele oma mukisi  - tai kaksi - yksivärisillä kuvioilla. Lisää joukkoon halutessasi anarkistimarttojen logo.   

Mukipajassa voit siis kuvioida mukin tai kaksi yksivärisillä siirtokuva-arkista leikatuilla kuvioila. Kuvioidut mukit poltetaan ja niistä tulee astianpesukoneenkin kestäviä käyttöesineitä. 

Mukipajan mukit ovat korvattomia ja ne sopivat teelle, kahville, kuohuviinille - you name it. Tai vaikka hammasmukiksi. Myös kaupan ruukkuyrtit viihtyvät näissä mukeissa ja mukien korkeus on sopiva kynäpurkkikäyttöönkin.

Mukipajan hinta on anarkistimartoille 10 €/muki  tai 20 €/kaksi mukia. Ei (vielä) jäsenille hinnat ovat 15 €/muki ja 30 €/ kaksi mukia. Hinnat pitävät sisällään pientä välipalaa tekemisen lomassa. Mukipaja maksetaan Anarkistimarttojen tilille OmaSP FI81 4108 0010 3505 70 viimeistään 25.2.2019. Kirjoita viestikenttään: Mukipaja / oma nimesi.

Ilmoittaudu mukipajaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: anarkistimartat@gmail.com. Ilmoita nimesi ja puhelinnumerosi, sekä aioitko tehdä 1 vai 2 mukia.

Mukipajan vetäjänä toimii Kaisu Lehti-Rajaniemi. Mukipaja pidetään Itä-Pasilassa, lähellä väliaikaista asemaa. Mukit viedään poltettavaksi seuraavana päivänä ja ne ovat noudettavissa seuraavalla viikolla Pasilasta/keskustasta(/sovittavissa). Tarkka aikataulu noudolle selviää mukipajassa.

Terveuloa!

PS. Designer Piia Keto pitää mukipajoja, joissa on käytössä ihania Piian piirtämiä siirtokuvia! www.piiaketo.fi