Maailman suurin marttailta

Aika: 31.1.2019 klo 18:00
Paikka: Backaksen kartano, Ylästöntie 28, 01510 Vantaa

Me Anarkistimartat emme vuonna 2018 pikkujouluile, mutta sitäkin isommin juhlistamme Marttojen 120-vuotista taivalta maailman suurimmassa marttaillassa torstaina 31.1.2019. Martat ympäri Suomea kokoontuvat  juhlimaan yhdessä, mutta omissa tapahtumissaan.

Anarkistimartat juhlivat yhdessä Kartanonkosken marttojen kanssa Backaksen kartanolla Vantaalla maittavan illallisen äärellä. Tilaisuus alkaa kello 18.00, kun Backaksen kartano tarjoaa meille lasilliset kuohuvaa. Anarkistimartoille illallisen hinta on 25 €. Juhliin voi ottaa mukaan avecin tai marttailusta kiinnostuneen ystävän. Heille illallisen hinta on 41 €. (Ruokajuomia varten varaathan mukaasi myös rahaa/maksukortin eli haluamansa juomat tervetuliaismaljaa lukuunottamatta kukin maksaa itse paikan päällä.)

Ilmoittaudu mukaan upeaan Maailman suurimpaan marttailtaan sähköpostitse osoitteeseen: anarkistimartat@gmail.com. Kerro oma nimesi, puhelinnumerosi ja oletko anarkistimarttojen jäsen. Sitovat ilmoittautumiset 7.1.2019 mennessä, mutta toivomme ilmoittautumisia mahdollisimman pian, jotta osaamme varata meille riittävästi paikkoja illallispöytään.

Illallisen maksu Anarkistimartat ry:n tilille OmaSP FI81 4108 0010 3505 70 vasta vuoden 2019 puolella, jotta tilikaudet eivät mene sekaisin. Viestikenttään Marttailta sekä osallistujien nimet.

Ei pukukoodia, ei paineita! Vain tammikuisesta illasta nauttimista: hyvää seuraa, maittavaa ruokaa ja upea kartanomiljöö. Tervetuloa Maailman suurimpaan marttailtaan!

Saapumisohjeet Backaksen kartanolle löydät tästä linkistä, rullaa avautuvaa sivua alaspäin.